Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Βιογραφικό

O Χρήστος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986 και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2008. Το 2010 ολοκλήρωσε επιτυχώς και με βαθμό “magna cum laude” το μεταπτυχιακό του στο Queen Mary University of London στο Δίκαιο Κοινοτικού Ανταγωνισμού (LL.M. in EU Competition Law), ενώ το 2012 αποφοίτησε με «Άριστα» από το ΠΜΣ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο το Φορολογικό Δίκαιο. Το 2012 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (Ε.Α.Ν.Δ.Α.), της οποίας διετέλεσε Αντιπρόεδρος το 2013-2014 και Εκπρόσωπος Τύπου αυτής το 2015-2016. Έχει πλουσιότατη εμπειρία σε δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία, εκπροσωπώντας μεγάλες εταιρείες και ιδιώτες. Από το έτος 2015 είναι Εταίρος των δικηγορικών γραφείων “TLB Law”, ενώ εξειδικεύεται στους τομείς του Εμπορικού και του Ποινικού Δικαίου. Αρθρογραφεί σε νομικά περιοδικά και αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Νότης Λιακόπουλος

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης (Νότης) Λιακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (2009), ενώ φοίτησε και στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Uppsala στην Σουηδία (2007-2008). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος LL.M. in Administrative Law από τον Τομέα Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών (2010), κάτοχος Master Degree (M.Sc.) “magna cum laude” από το Πανεπιστήμιο Πειραιά/Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής (2013), ως επίσης και Υποψήφιος Διδάκτωρ στον τομέα του Χρηματοπιστωτικού Δικαίου. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως νομικός σύμβουλος στην εταιρεία Microsoft Hellas, ενώ από το 2012 εκπροσωπεί την πολυεθνική εταιρεία Fine Life Group στην Ελλάδα. Από το έτος 2015 είναι Εταίρος των δικηγορικών γραφείων “TLB Law” με ειδίκευση στους τομείς του Αστικού και Εταιρικού δικαίου, καθώς και σε θέματα Ακινήτων, Συγχωνεύσεων και Εξαγορών και ξένων επενδύσεων. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Τίμος Μπελογιάννης

Βιογραφικό

O Τιμόθεος (Τίμος) Μπελογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το έτος 2009 ασκεί έντονη δικαστηριακή δικηγορία με πληθώρα δικαστικών παραστάσεων, εκπροσωπώντας ιδιώτες, ενώσεις προσώπων, εμπορικές εταιρίες, ξενοδοχειακές - τουριστικές επιχειρήσεις και πιστωτικά ιδρύματα ενώπιον Αστικών, Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων. Το επιστημονικό του έργο έχει αποτυπωθεί νομολογιακά αλλά και στα πλαίσια παροχής νομικών γνωμοδοτήσεων για υποθέσεις ειδικού χειρισμού. Είναι δικηγόρος Παρ’ Εφέταις και - από το έτος 2015 - Εταίρος των δικηγορικών γραφείων “TLB Law”, με ειδίκευση στους τομείς του Αστικού, Εμπορικού, Διοικητικού και Ποινικού δικαίου. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Χώρισα 2017. All rights Reserved.